TOP

Árak

Vállalatunk kínálatában megtalálható a sétarepülős városnézés éppúgy, mint a hőlégballonozás a Hortobágy felett. Ezek a fantasztikus utazások segítenek nekünk felfedezni egy olyan új világot, mely teljesen másnak tűnik a felhők magaslatából, madártávlatból. Egy ilyen utazás értéke felmérhetetlen, azonban ennek ellenére az ára nem megfizethetetlen.

A díjazás annak függvényében változik, hogy milyen szervezésről van szó, ezen belül az sem mindegy, hogy egy repülés, vagy éppen több repülés például munkahelyi program keretében, ahogyan a repülés időtartama is nagymértékben módosíthatja az árat. A sétarepülők 3 személyesek, míg a hőlégballonok 2, 4 és 8 személyesek, ennek megfelelően utóbbit ajánljuk elsősorban kisebb társaságok számára, hiszen így mindenki egyszerre emelkedhet a levegőbe élvezni a látványt és ünnepelni.

A repülés időtartama a hőlégballonok esetében átlagosan 60 perc, azonban ez számos tényezőtől függ. Ennek megfelelően minimálisan 40 perc, maximálisan 80 perc a hőlégballonos repülés időtartama. Ezzel szemben a repülőgép sokkal könnyebben irányítható, ráadásul a le- és felszállás, csakúgy mint a közlekedés, lényegesen gyorsabb. Ennek fényében a sétarepülés hossza általában 15, 20 vagy 30 perc, azonban az egyéni igények alapján természetesen megoldható ennél hosszabb repülés is.

Általánosságban elmondható, hogy hőlégballonnal minimálisan 1 óra, míg repülővel minimum 10 perc az, amennyit vállalunk. Ezzel együtt tehát ki kell térnünk arra is, hogy minden egyes repülésre egyedi árajánlatot készítünk, így mind a repülés feltételei, mint az anyagi költségek a lehető legteljesebb mértékben megfelelnek majd a megrendelői igényeknek.